Új Kelly Armorsteel KSM2 és KDM2 tehergépkocsi-abroncsok

Fókuszban a költséghatékonyabb flotta-üzemeltetés

A Goodyear – bővítve Kelly termékcsaládját – Armorsteel KSM2 és KDM2 néven – két új közúti tehergépkocsi-abroncsot hoz forgalomba. A Goodyear kiválasztott partnereinél elérhető új Kelly termékcsaládot kifejezetten a költséghatékonyságot fókuszba helyező flották számára ajánlják.

 

Az abroncsok teljes méretválasztéka kiemelkedő téli teljesítményt nyújt, továbbá maradéktalanul megfelel a téli abroncsokra vonatkozó európai szabályozásnak, amelyet az abroncsokon található 3PMSF-logó igazol. A nagy terhelésű (High Load) kormányzott abroncsok emellett teljesítik az Euro 6 minősítésű tehergépkocsikra vonatkozó követelményeket is, és a továbbfejlesztett új termékcsalád alacsonyabb gördülési ellenállást is biztosít.

Az új abroncsok gyártásához használt futókeveréket széleskörű felhasználási igények figyelembevételével fejlesztették, így a keverék ellenáll a sérüléseknek és a töredezésnek, nedves felületen is kiváló féktulajdonságokat mutat, és mintázata is lassabban kopik. A nagy futásteljesítményről és egyenletes kopásról a masszív bordázott futófelületi mintázat gondoskodik. Az ellenálló karkaszkialakítás nagyfokú védettséget biztosít a sérülésekkel és a töredezésekkel szemben, valamint erős igénybevétel mellett is garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Az új Kelly közúti abroncsokat a tehergépjármű-flották mindennapi feladataihoz és igényeihez igazítva Európában tervezték és Törökországban, a gyártásra vonatkozó legszigorúbb minőségi követelmények betartásával állítják elő.

Az új abroncsok kiegészítik a Kelly kiterjedt termékkínálatát, amely széles méretválasztékban közúti és vegyes felhasználású abroncsokat is magában foglal. Minden Kelly abroncs újrafutózható, rugalmas és költségtakarékos megoldást jelent a flották tulajdonosai számára.