Új vezérigazgatót nevezett ki a Waberer’s

Új vezérigazgatót nevezett ki a Waberer’s Robert Ziegler személyében 2019. február 1-jei hatállyal. Robert Ziegler Lajkó Ferencet váltja ebben a pozícióban, aki mai napi lemondása után az elkövetkező 6 hónapban tapasztalatainak átadásával és tanácsaival továbbra is a vállalat rendelkezésére áll.


http://www.teherfuvarozok.hu/foto/fotok/Robert%20Ziegler.jpg

 Robert Ziegler a DHL Freight részlegétől érkezik a vállalathoz, ahol operatív igazgatóként dolgozott 2015-től, majd az Egyesült Királyság és Benelux régiók felelős vezérigazgatójaként tette nyereségessé az addig veszteségesen működő brit egységet. A DHL-t megelőzően Robert Ziegler 17 éven keresztül menedzsment tanácsadóként dolgozott az AT Kearney-nél. Ezalatt számos szállítmányozási és logisztikai projektben vett részt, és az AT Kearney szállítmányozás és infrastruktúra iparágakkal foglalkozó részlegének vezetője lett, valamint ő alapította meg az AT Kearney közel-keleti irodáját Dubaiban, ahol 5 évet töltött.


Lajkó Ferenc, aki 2016 augusztusa óta vezérigazgatóként egy stabilizációs időszakon vezette áwww.Lajkó Úrt a társaságot, hozzátette:

“Most úgy döntöttem, hogy ideje új kihívásokat keresnem. A zökkenőmentes vezetőváltás érdekében az elkövetkező 6 hónapban továbbra is a vállalat rendelkezésére állok.”