Vészhelyzetek

Vészhelyzetek – Kivel kell felvenni a kapcsolatot?

A közlekedési baleseteknél, sérüléseknél, vagy segítségkérés esetén használd a mobiltelefonodat, ami mindég veled van. De a segítő nem tudja, melyik tagjának kell a segítség. Nehéz kapcsolatot teremteni, mert mindenkinek hosszú a címlistája.

Mi, a UICR (Union Internationale des sofőrök Routiers) támogatjuk az új kezdeményezést tagjainknak, hogy mindenki a saját mobiltelefon címjegyzékét használhatja vészhelyzet esetén. Hogyan lehet kapcsolatba lépni a segítő központtal?

A személynek ismernie kell a nemzetközi központot, és az alábbiakat kell ismernie.

Nemzetközileg belépési kód:  ICE (In Case of Emergency =).

Ezt a nevet írjuk be meg a telefonszámunkat. Így a sürgős segítséget kaphatunk, hogy hívják a rendőrség, a tűzoltóságot, illetve az elsősegélyt. Ha több emberrel kapcsolatba kell lépni, tovább meg kell ICE1, ICE 2, ICE3, stb

Ez könnyen megoldható, nem kerül semmibe, és nagyon hasznos lehet vészhelyzetekben

Vészhelyzetben-, aki felveszi a kapcsolatot?

ICE (In Case of Emergency).

A legtöbb balesetnél / vagy sérült személynek mobiltelefon ott van vele/.

A segítők gyakran nem tudják, kihez forduljanak, és kit/kiket tájékoztassanak. amikor kezükbe kerül egy idegen mobiltelefon nem ismeri az idegen számok kihez tartozna.

UICR kezdeményezését a szakszervezetünk (NeHGOSZ) is támogatja, hogy mindenki adja meg ezt a nemzetközileg hírű kódnevet a címjegyzékében a mobiltelefonjában, hogy ki a kapcsolattartó személy:

ICE (= Vészhelyzet esetén)

E név alatt annak a személynek nevét kell beírni, aki képes felvenni a kapcsolatot a rendőrséggel, tűzoltósággal, illetve elsősegéllyel.

Ha több személy elérhetőségét szeretné megjelölni, kérjük, használja ICE1, ICE 2, és ICE3 stb

Ez könnyen megoldható, nem kerül semmibe, és nagyon hasznos lehet vészhelyzetekben

 

Címke:

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>