Az úton

 

Ha szabadságra gondolsz, kalandra, az erős kamionra, amivel úton leszel, ez az igazi érzés, az út királyának lenni, a saját uradnak és mesterednek. Filmekből ismered a sofőrök magányosságát, tudsz a kamion parkolókról a határ-átkelőhelyerő, a sofőrök közötti bajtársiasságról, ami nem ismer határokat.

Egy csipet rizikóról gondoskodnak a robbanó rakományok és a veszélyes útvonalak. A kamionosnak a legsúlyosabb üzemzavar sem jelent problémát, mert megmutatja, hogy férfiként vagy nőként jó képességgel segít magán.

De ott vannak a nagy követelménynek a felelőssége, a megbízhatóság és a felelősség a közlekedés többi résztvevőjével szemben. Felelős vagy a szállított áruért, képviseled a tulajdonost úgy, hogy vevők elégedettek, legyenek. A közlekedés és a szállítási mód szigorú szabályozottsága nem csak egy nehéz gép kezelésében és vezetésében való ügyességet igényel, hanem a szakmaspecifikus szaktudást is.

Szakmaválasztás előtt kell olyan döntést hozni, amit nem fogsz megbánni. Nem hagyatkozhatsz csak az álomképedre, szükséged van világos információkra, amik biztonságot adnak a legjobb döntéshez. Ezzel egy összefogó és rövid ábrázolást kínálunk a magyarországi teherautó-vezetők/nők szakmájáról és a képzésük lehetőségeiről.

Több száz magyarországi teherautó-vezető/nő, van a NeHGOSZ szövetségben. Szakmai büszkeségük, a közös érdeklődés és a bajtársiasság összeköti őket. Örülök, hogy betekintést adhatunk az érdekes szakmai életünkbe, mert nekünk világos – nekünk van a legjobb munkánk!

Ha neked is az, akkor szívből köszöntünk nálunk és fel vagy véve a NeHGOSZ nagy családjába.

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>