Kamionstop európa útjain 2023 november hónapban.

Időszakos,7,5 tonna össztömeg feletti, illetve a veszélyes árut szállító tehergépjárművekre vonatkozó korlátozások és tilalmak applikációja android rendszerű mobileszközökre magyar nyelven !

7,5 tonna össztömeg feletti, illetve a veszélyes árut szállító közúti járművekre.

A közlekedési korlátozások bármikor változhatnak, így javasoljuk, hogy az út előtt feltétlenül ellenőrizzék azokat!

Az adatok tájékoztató jellegűek, az esetleges hiányosságokért, hibákért, illetve az ezekből eredő esetleges károkért az MKFE semmiféle felelősséget nem vállal! Elsősorban a főútvonalakon érvényben lévő, általános közlekedési korlátozásokat tartalmazza a táblázat.
Egyes országok hosszabb-rövidebb mellékútjait, útszakaszait érintő korlátozások közlésére terjedelmi okok miatt nincs lehetőség, de ezeket megtalálják az MKFE honlapján, ahová tagi azonosítójukkal tudnak belépni.
Ha a mellékletben közölt adatokhoz képest változást tapasztal, kérjük, információit továbbítsa
az ujsag@mkfe.hu és/vagy a marton@mkfe.hu levelezési címre.
segítségét köszönjük!
Kivételek az MKFE honlapján, a főoldalon, a „Közlekedési korlátozások Magyarországon” felugró ablakra kattintva érhetők el.
Szlovéniában a nem munkanapnak minősülő napokon is a munkaszüneti napokra érvényes korlátozások vannak érvényben,amelyekre vonatkozóan nem kaptunk tájékoztatást.
Egyes országokban, bizonyos nagyvárosokban, régiókban további korlátozások vannak érvényben, amelyek az MKFE oldalán,a Külföldi információk menüpont alatt érhetők el.
Az adatok tájékoztató jellegűek. Az MKFE a külföldi információkat összegyűjti és lefordítja, majd tag jai rendelkezésére bocsátja,azonban azok esetleges hiányosságaiért, hibáiért és az ezekből eredő esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállal.