A Hivatásos Gépkocsivezetők Nemzetközi Szövetség „UICR” kérése minden a szövetséghez tartozó tagszervezet részére!

 Célok:

A járműszállítás érdekében lehetőségek szerint minél jobban alakítani és befolyásolni a gépkocsivezetők munkáját, hogy kevesebb baleset legyen, és nagyobb legyen a környezet iránti felelősségérzet.

A közlekedésre való nevelés javítása. Ezen keresztül a közlekedésbiztonság összességében való javítása és a járművezetői munka értékének emelése.

Szakismeretek és tapasztalatok átadása, különböző járműtípusok, megismertetése és vezetési módszerek bővítése. Figyelemfelkeltés a gépkocsivezetők részére, hogy a helytelen közúti magatartás befolyásolhatja a kisebb-nagyobb baleseteket.

A közutakon a valós követelményekkel szembenéző gépkocsivezetők döntésén múlhat, a közvélemény esetenkénti kamionellenes magatartás megelőzése.

A jól képzett gépkocsivezetők a vállalkozások minőségét növeli, és a közúti közlekedés biztonságára is kedvező hatást gyakorolhatna.

Együttműködés, minden szakmai képviselettel a balesetek csökkentésének ügyében, különös figyelemmel az EU országokon belüli az áruszállítás területén.

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>